VARMSEN - systemy izolacji do budowy kominka

PL

VARMSEN® este o companie care se ocupă de producția și comercializarea sistemelor de izolație. Firma are rădăcinile sale în Danemarca - patria sistemelor de izolație. Este ”fratele mai mic” și un partener egal al Skamol-ului danez.

VARMSEN® beneficiază de mulți ani de experiență a profesioniștilor scandinavi. Utilizează tehnologiile inovatoare și cele mai recente cuceriri ale tehnicii. Produsele oferite sunt fabricate în numeroasele unități moderne care funcționează pe teritoriile Poloniei, Danemarcei, Franței, Italiei și Germaniei.

 

Compania oferă o gamă vastă de produse și este un furnizor de frunte al produselor de izolație pentru industrie, HVAC, protecție împotrivă incendiilor și altele. Oferta societății VARMSEN® este adresată atât firmelor cât și persoanelor particulare, care folosesc materialele de izolație termică pentru utilaje și instalații. Scopul nostru este de a furniza produsele de cea mai înalta calitate, care vor oferi siguranță și vor garanta un confort de utilizare pentru Dvoastră.